(2012) Kolobrzeg (Puola)

Matka tänne oli yllättävän aaltoinen. Sen lisäksi uskollinen lahna keitti ja jouduimme turvautumaan purjeisiin siksi aikaa kunnes Kippari selvitti ongelman. Pääsimme perille pimeään aikaan. Samaan aikaan satamaan kanssamme lipui ruotsalaislaivue. He jäivät odottamaan meitä, että näyttäisimme tien, mutta eihän meillä ollut hajuakaan siitä mihin ja miten rantautuisimme. Iloisena yllätyksenä pieni satama otti vastaan  ystävällisen satamamestarin kanssa. Olimme sataman "suurin" vene joten menimme ohjeiden mukaan kylkikiinnitykseen. Lahna on tosin niin matala, että laiturille kiipeäminen on vähän työlästä kaiken roinan ja lasten kanssa. Mutta siis satamahan on hienoin mitä tähän asti. Kuukausi sitten avattu satama on upea ja suosittelemme sitä kaikille. Vuoden päästä täällä on viereisessä altaassa kaksisataa paikkaa nykyisen kuudenkymmenen lisäksi. Kaupunkikin on mukava ja pitää sisällä hienoja puistoja ja shoppailumahdollisuuksia. Biitsi on lähellä ja jatkuu silmän kantamattomiin. Huomenna lähdemme itätuulen mukana kohti seuraavaa kohdetta. Tämä on lomaa! Nyt iltapalaa ja unta... tai muutama lasi viiniä... (alla pari kuvaa myöhemmin lisättynä)


Satamassa oli pysäköitynä muutama hauska fillari. Tässä yksi. Tämä on tehty kokonaan maataloustyövälineistä kuten lapioistaja kuokasta ym.


Siis niin sanottu "isoin vene" kiinni kyljestään. Laiturin vastakkainen puoli on yksityinen ja kuvan etupuoli sekä kuvaajan selän taakse jäävä puoli on vierasvenesatamakäytössä. Aisat.


Uusi, upea satamarakennus. Sisällä pieni kuppila, elintarvike kipsa ja venetarvikeliike josta saatiin pari upeaa kuvataulua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kifskär itäsatama, Merikarhut

Matgruvan, Tammisaaren kansallispuisto. Merikarhut

Irisholm. Oi mikä paratiisi!