(2012) Copenhagen jatkuu (Tanska)

Saavuimme hyvässä säässä kaupunkiin. Olimme jo etukäteen päättäneet mennä keskustaan. Olisihan se upeaa olla veneellä ihan kaupungin sydämessä. Mutta eipä se ollut niin mukava paikka sittenkään. Paalukiinnitys, kapeat paikat ja ilman mitään palveluita. Hinta silti 155kr. Päätimme jäädä kuitenkin yhdeksi yöksi ja sitten siirtyä kaupungin laidalla sijaitsevaan venekerhon suojaiseen lahteen.
Kävimme kylillä ja totesimme, ettei tämä ole meidän paikka. Hirvittävä stressi ja ahdistus kaikkien kasvoilla. Kiire ja meteli. Vene irti ja mailin matka takaisinpäin venekerhon satamaan.


Tämä toimii. Satamamestari has gone fishing, mutta meillä on veneessä kaikki mitä tarvitaan joten no hätä. Lasi punkkua ja Jeff Cascaroa poppikoneesta. Vähän rauhaa ja hiljainen hetki kuolleen sorsanpoikasen muistolle (tämä tarina joskus toiste).Linnanpuistossa oli paljon piknik -paikkoja. Aivan upea paikka. Että jos ikinä vielä köpikseen veneellä, niin ehdottomasti linnan satamaan.

Täydennän välistä jääneet kohteet ehkä joskus. Nyt vetäydyn veneeseen lämmittelemään ja kömmin kipparin kainaloon. Seuraavaan kertaan. Moi!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saimaa all over again!

Kifskär itäsatama, Merikarhut

Matgruvan, Tammisaaren kansallispuisto. Merikarhut