Ångestö MK

Ångestöhön purjehdimme suoraan Haapsalusta. Ilma oli ihan reipas ja pääsimme hyvää kyytiä perille.

+

Satamassa oli muutama vene ennen meitä ja satamaan tultaessa meidät ohitettiin aika ovelasti. Ilmeisesti tämä venekunta pelkäsi joko saunavuorojen tai poijupaikan puolesta.  Kaikki sai kuitenkin saunavuoron ja poijupaikan sekä erinomaisen mielen.


Seuraavana aamuna me kuitenkin jäimme omaan rauhaan. Meillä ei ollut mikään kiire, joten söimme myöhäisen aamiaisen ja oleilimme saarella keskenämme.Tämäpä osoittautui oikein kivaksi saareksi ja sen suojaisuus oli suurta plussaa.


Saaressa on tosi mukava liikkua. Ei ole minullekaan liian korkeat kalliot, vaikka vastapuolen poijuista kuvan ottaminen vähän mahassa kouraisikin.

 

Sauna oli lämmin ja viehättävä. Ihan hyvät löylyt.


Se täytyy kyllä kertoa, että jokaisessa MK saaressa on oman näköisensä tyyli saunoa, pumpata kaivovettä, saada vettä tiskikatokselle ym. Mutta kaikesta on selvitty hyvän ohjeistuksen vuoksi. Ja joskus omalla tutkimisella. Haluankin kiittää kaikkia Isäntiä ja Emäntiä, sekä kaikkia saarten käyttäjiä ja vapaaehtoisia, näin mahtavista kohteista. Siistit vessat, saunat, grillit ja katokset ovat tehneet meihin lähtemättömän vaikutuksen. Kyllä moni paikka kalpenee näiden rinnalla.

+

Meidän perheellä on ollut mielettömän kiva loma. Kiitos kaikille mukana olleille ja välittömästi kuin välillisestikin vaikuttaneille. <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kifskär itäsatama, Merikarhut

Saimaa all over again!

Matgruvan, Tammisaaren kansallispuisto. Merikarhut