Aina kuvaaminen ei onistu niin kuin suunnittelee. Kuvista tulee huonoja yksi toisensa jälkeen. Aina voi syytää putkea tai valoa, kameraa tai asentoa, mutta tosiasiahan on, että olen vain huono kuvaaja.

Samapa tuo. Kuvaaminen on yhtäkaikki sika kivaa. Onnistuu siinä tai ei. Mutta sitten kun onnistuu (yleensä vahingossa), se tuntuu super hienolta.

Viikonloppuna seikkailimme oman seuramme tukikohdassa EPSnääsissä. Mukava paikka, mukavia ihmisiä.

 Makkaraa paistellessa oli aika vilpoisaa, mutta niemen toisella puolella oli suorastaan bikini kelit.

Ruoka oli makoisaa, mutta yhtään pätevää kuvaa en ehtinyt siitä ottamaan, kun oli niin nälkäistä kansaa. Tyylikkäästi pahviastioilta.


Siinä ruokailun jälkeen kippari päätti tehdä vähän venehommia ja ansaita oluen. Pari teippiä muistutukseksi perämiehelle köysien järjestyksestä (kippari muistaa ne kyllä ulkoa...).

Jälkiruokana pari kuvaa! Kävin ottamassa kamerani vakiopukella ja macro asetuksella murkuista votoja, mutta eihän tuo macro riitä mihinkään. :( Ehkä joskus ostan itselleni macron lahjaksi JA SEN 50 sen!

 
Mutta mää tykkään heinänkorsista. Erään kerran ystäväni oli napannut niistä vahingossa kuvan, mutta minä pyllistelen niiden perässä tahdosta.Kattokaa ny, eikö oo ihania!

Ensi viikolla seilaamme helatorstain kunniaksi perinteisesti Tallinnaan. Katsotaan saanko sieltä kuvia ollenkaan. Muistoja verestämässä voi käydä kurkkaamassa toissavuotisen postauksen aiheesta tästä.
Olipas se mukava reissu!! Suhteellisen samoista lähtöasetelmista tänäkin keväänä mennään, tosin trimmipurjehdus ehdittiin vetää nyt viikonloppuna ja kone toimii ilman piipityksiä. :)

Kommentit

  1. Valokuvaaminen on just niin haastavaa ja ihanaa kuin sanoit. Itse juuri vaikeroin samaa asiaa oman blogini puolella, että kun vaan ei onnistu niin ei. Vaan lisää opettelua =D.

    VastaaPoista
  2. Macro on haaveissa täälläkin ja moni muukin "putki", mutta ovat vaan penteleet niin kalliita ettei näin kesän kynnyksellä niihin viitsi kuitenkaan vähiä rahoja laittaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kaunissaari-Kotka-Santio

Ångestö MK

Kesä 2018