Vasikkasaari, väijyvuoro ja päivystys

Veneilyt ovat olleet vähän vähillä. Palelemaan ei ole viitsinyt lähteä ja kun olisi ollut säätä, niin on jotain muuta.

Edellisenä viikonloppuna oli väijyvuoro ja päätimme ottaa siitä ilon irti. Laituriveneilimme koko porukalla. Olimme saaneet väijyvuoron samalle illalle ystävien kanssa. Lämmitimme saunan ja vietimme mukavan illan yhdessä.

Ennen väijyn alkua lähdimme kuitenkin ihan hetkeksi merelle. Ystävien mottorivene kuljetti meidät Vasikkasaareen joka on ihan satamamme vieressä. Grillaaminen oli paljon mukavampaa saaressa, kuin pallogrillillä rannassa. :) Ja sää oli mitä mainioin!


Minä olen kunnostautunut näiden kameroiden kanssa ihan huolella... se jäi autoon. Onneksi on kännykkä, mutta kuva on myös sen mukainen. En jaksa käsitellä niitä (ei ole aikaa) joten eivät ne ihan täysin välitä sitä tunnetta, joka niihin kuitenkin liittyy. Alla näkymä Vasikkasaaren eteläpuolelta merelle.


Vasikassa oli uusia laitureita, vesi wc ja upeat ruokailupaikat. Paikka oli muuttunut edellisestä käynnistä, josta oli saattanut kulua jo useampi vuosi. Liian lähellä ja silti niin kaukana.


Ihan parata paikassa kuitenkin oli lapset. Kesä helli paljaita jalkoja ja kalliolla kiipeileminen sai hien helmeilemään onnellisten otsalla. Se, että lapsi saa olla rauhassa lapsi... siinä on jotain taikaa. Tässä saaressa lapsi saa olla lapsi. En huomannut ensimmäistäkään vääräleukaa tai ruttunaamaa. Hyvä niin.


Merellä on suuri merkitys meidän perheessä. Se on paikka jossa voi rentoutua ja olla onnellinen ilman huolia. Merelle ei tarvitse kantaa murheitaan sillä ne eivät kelluisi pinnalla. Ne voi jättää turvallisesti kotiin ja nauttia itse luonnosta ja elämästä. Meri on mun ja mun perheen juttu.
Kommentit

  1. Kivan näköistä Vasikkasaaressakin ja paljon ollut porukkaa liikkeellä. Meillä oli myös väijy heti alkukesästä. Mukava niin, että ei tarvitse sitten kesälomalla miettiä asiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se on. Nyt se on hoidettu pois alta ja voi nauttia kesästä ilman velvollisuuksia! :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesä 2018

Ångestö MK

Lappeenranta - Ilkonsaaret - Ruuhunsaaret - Puumala