Kas, kissa! Lupaamiani arvosteluja lukemisista.

Ensimmäinen luettu!

Kas, Kissa -sarjakuva kertoo meille kaikille tutuista kissoista. Meidän mummeli tosin voittaa tämän mennen ja tullen. Mummeli on paljon humoristisempi ja ennen kaikkea ihan aito ja oikea kissa.

Arvstelun voi lukea Elisa Kirjan -sivuilta. Pienen stoorin bloggasin myös Kirjailija valeasussa -blogissa ja sinne löytää vaikka tämän sivun oikeasta reunasta, josta löytyy muutkin blogilätinäni.

Sitten veneilyyn. Mummeli.

Tuo ihanaista ihanampi kissa joka jättää aina kolme kiloa karvaa veneeseen.
Viimekesänä lainasin ystävältä rikkaimuria joka todellakin toimii! Kissan karvat lähtivät patjastosta ja kissanhiekka lattian raoista. Ainoa vain, että siinä kestää akku noin kymmenen minuttia ja minullahan menee hieroessa puolituntia vähintään. Ja voitte siis kuvitella, että pienessä veneessä ei ole paljon imuroitavaa, mutta kun minä olen irti... niin ja sen akun lataamiseen menee yksi päivä. Ei hyvä.

Olemme siis ostamassa imuria. Luovuimme vuosia sitten sen hankinnasta, kun ne olivat kaikki niin surkeita. Nyt päätimme toisin, kun saimme testata ystävän kapinetta. Dyson suoriutui sille annetusta tehtävästä mielestäni hyvin ja ostaisin sen ilomielin, jos vain joskus pääsisin sellaiseen kauppaan, mistä niitä saa!! Olen lopen kyllästynyt niihin kissankarvoihin ja leivänmuruihin.

Kippari ja kipparin päivystysluontoinen työ. Kaksivuotias ja hänen mahdoton energiansa, joka ei sovellu kauppaan. Työt, jotka häiritsevät vapaa-aikaa raskaalla kädellä. Tekosyitä on monta, mutta olen vannonut, että ennen ei kissa enää veneeseen tule ja lomalle ei lähdetä, kun meillä on veneessä rikkaimuri.

Aika käy vähiin. Puolitoista viikkoa lomaan. Kissiä ei tarvitse kituuttaa veneessä onneksi ennen sitä, että uskon, toivon ja vannon, että se rikkaimurin kapine ilmestyy Ladyn uumeniin ensiviikolla!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesä 2018

Lappeenranta - Ilkonsaaret - Ruuhunsaaret - Puumala

Ångestö MK