Potkuria, maalia, maalia, kevättä... Mitä? Missä? Uusi kotisatama, häh?

Kevät on niin ovella. Tai sitten ei. Jos lämpömittaria katsoo, niin ei ole. Mutta jos luottaa auringon lämpöön, niin sittenhän meillä on kaikki hyvin.
Eräs täti kehotti syleilemään talvea nakkena lumihangessa jotta kevät tulisi nopeammin, mutta jätän sen väliin. Uskon, että kevät tulee ilman talvelle alasti hyvästijättämistäkin.

Ainakin siitä tietää että kevät tulee, koska postista tulee sellaisia lappuja joilla voi lunastaa kaikenmaailman kivoja juttuja. Kohta sieltä tulee lappu jolla voi lunastaa uuden potkurin. Vihdoinkin! Että olikin kammottava työ katsella vierestä, kun Kippari etsi illasta toiseen s-vetolaitteeseen oikeanlaista potkuria. Ihan siinä alkoi stressi tulla. Se kuitenkin löytyi ja tilattiin tänään. Jes. Loistavaa!

Maalit ja öljyt puuosille tulee kotiovelle (tai Kipparin työpaikalle, kun siellä on pätevä henkilökunta vastaanottamassa pakettia siihen kellon aikaan kun pakettia yleensä tuodaan). Edelleen naurattaa se valtava seitsemän euron postimaksu Saksasta Suomeen. Ja siis kotiovelle...  Se naurattaa joka vuosi. Jopa siinä määrin, että tilattiin vahingossa "liikaa" myrkkymaalia. Sitä olisi ollut jo valmiiksi varastossa viimevuodelta, mutta; hey, sitä menee joka vuosi veneen pohjaan jonkun verran. Ei kai se siellä happane.

Uusi kotisatama. Yep. Sellainen on hakusessa. EPS on palvellut meitä paremmin kuin hyvin. Emme ole sitä jättämässä kovin helpolla. Kantvikiin muutettaessa tuo veneelle meneminen kuitenkin vähän hidastuu jos (oletettavasti kun) vene jää tänne Espooseen. Eli vakavasti pohdimme uutta kotisatamaa. On vain vähän vaikea saada tällaisille vanhoille ja liian suurille rouville paikkaa pienistä satamista. Oletettavasti joudumme jonottamaan Kanvikiin. Toinen vaihtoehto olisi kyllä Linlo. Olemme edelleen hyvissä väleissä kyseiseen satamaan. Se on oikein hyvä paikka. Kauniit maisemat ja mukavia ihmisiä. Fasiliteetit ei vedä vertoja EPSille, mutta sellaista elämä on. Sinnekin saattaa joutua jonottamaan, mutta katsotaan nyt.

Ulkona sataa isoja lumihiutaleita ja pilvet peittää auringon. Huoh... joko se kevät tulisi??Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesä 2018

Ångestö MK

Lappeenranta - Ilkonsaaret - Ruuhunsaaret - Puumala