MITÄMITÄ, MISSÄ ON MOOTTORIURHEILUA JA ME EI OLLA SIELLÄ?!?

Loma on loppunut jo muutama viikko sitten.
Se päättyi juuri niin kuin kuvittelin sen päättyvät.

Se päättyi mäntyisen saariston lähtemättömään tuoksuun ja tunteiden täyttämään aamuun.
Viimeistelimme loman vierailemalla muutamissa saarissa kotimaassa, mutta niistä minulla ei ole kuvia ja niistä minä olen kertonut jo niin monet kerrat.

Kannustan teitä kaikkia kokeilemaan. Menkää merta edemmäs kalaan, jotta voitte tulla takaisin ja huomata, ettei olisi tarvinnut koskaan mennä.

Alla muutama kuva reissun kohokohdasta, RR SM Pärnu


Kun hetken tovin oli laiturilla kuunnellut, että: "MITÄMITÄ!! ONKO JOSSAIN MOOTTORIURHEILUA JA ME EI OLLA SIELLÄ!!" niin oli pakko selvittää mistä on kyse. Seuraavana aamuna taksi alle ja menoksi. Täysiverinen kilparataa sijaitsi taksimatkan päässä Pärnun keskustasta.Keltaista ja vihreää. Prätkämies vasemmalla ylhäällä sai elämänsä kokemuksen. Tämä ei jää tähän, sillä mies on syntynyt moottoriurheilulle. Sanokaa minun sanoneen... sydäntäni kylmää vielä, kun poika antaa moottorin viedä ja kumin palaa.


Rakastan tätä! Hidasta tepastelua varikolla. Upeita laitteita ja rentoa tunnelmaa. Matkailuautoja, kisa-aikatauluja, radalta palaavia ja radalle meneviä vehkeitä. Rengaspinoja ja vapaana vipeltäviä lapsia. Hyvää tuulta ja elämän makua.


Upeat kisat kertakaikkiaan. Kiitos kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kifskär itäsatama, Merikarhut

Matgruvan, Tammisaaren kansallispuisto. Merikarhut

Irisholm. Oi mikä paratiisi!