Irisholm. Oi mikä paratiisi!

Tämä Merikarhujen satama sijaitsee Iniön saaristossa, luoteisosassa Åsehomlin länsipuolella Bergholm-nimisen saaren eteläpäässä.

Jätimme Uudenkaupungin hyvillä mielin. Jälleen nätti purjehduspäivä.
Onko vähän tylsää lukea näitä meidän päivityksiä, kun aina on vaan niin nättiä, notta.


Irisholma oli meille yllättävän kiva rantautua. Meillä kun on tuo rahtilaiva niin se vaatii aina oman tilansa ja tilannetajunsa.


Tiedätteks te sen, kun on purjehtinut koko pitkän päivän ja kaipaat wc:tä enemmän kuin ruokaa nälkävuosina. Silloin oppii arvostamaan näitä Karhujen satamia, joissa on yleisesti ottaen huikeen hienot fasiliteetit. Kiitos niistä kuuluu ihan ekaksi emännille ja isännille sekä kaikille niitä hyvin käyttäville. Minä ja perheeni kiitämme.


Tämä saari on hiukan vaikekulkuinen. Täällä ei ole niin tallattuja polkuja, joten vähän joutuu rämpimään, mutta. Se kannattaa! Lyhyen rämpimisen jälkeen avautuu upeat kalliot. Alla kuvamuisteloita.
Satamassa on hyvin poijuja. Merikarhujen yksi pointti on se, ettei satama ole koskaan täysi. Ja voi, että se on helpottanut minun oloani. Minä kun osaan jännittää aina sitä, että onko tilaa ja kuka ottaa kylkeen ilman naaman vääntämistä. Mutta nyt ei enää tarvitse! Meillä on aina tilaa!


Ilma oli kuin morsian ja hyvästä syystä. Meidän esikoinen täytti kuusitoista vuotta. Oi herran jestas sentään. Kuusitoista... Nyt se virvelöi itsekseen tuolla...


Iirisholmasta löytyy tupa ja sauna sekä wc:t ja tiskikatos.


Väylä on merkitty hyvin.
Hauska erikoisuus löytyi. Kaappi josta löytyi täysi karhu tölkki. Hehe. 


Saunatupa. Tämä oli niin siisti ja viihtyisä, että voin hyvin kuvitella miten täällä istutaan syksyn pimenevissä illoissa takan loimussa.Kaunis ja ikimuistoinen päivä. Hyvää purjehdusta, uimista, saunomista ja yksi kuusitoista vee. Ihana.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kifskär itäsatama, Merikarhut

Matgruvan, Tammisaaren kansallispuisto. Merikarhut