Saimaa all over again!

Moikka kaikki! Kesä on kohta ohi... surullista, mutta tosiasia. Veneilykausi jatkuu vielä, mutta lomat on lusittu ja Saimaata koluttu se neljä viikkoa. Tapasinpa muutaman teistä lukijoistakin siellä! Se jos mikä oli hauskaa. Kiitos kun tulitte rohkeasti jutulle!

Loma oli upea. Saimaa oli upea. 


Säät suosivat meitä aina viimeien viikon keskiviikkoon saakka, jolloin piti purjehtia Brushnitsnojen (Juustila) kanavalta Santioon. Voi jessus mikä keli. Menetimme tuohon myteriin jollan toisen airon ja ripauksen levollisuutta, mutta upean ja urhoollien kipparin luotsaamana pääsimme perille. Matkan aikn köysimies oksensi kannelle niin, että kaikki istuintyynytkin olivat oksennuksen peitossa. Niinpä siivosimme Santiossa hetken tovin, ennen kuin jatkoimme matkaa.

Loput kerron kun on sen aika.


Olemme purjehtineet Saimaalla toissakesänä ja sen postaukset löytyvät täältä. Lukaiskaa sieltä nyt alkujännitykseen. Postailen seesteiseen tahtiin teille paikka kerrallaan, oman näkemyksen ja kokemuksen mukaan. Toivottvasti jaksatte olla mukana! :)

Seuraavaan kertaan!

Elli

Kommentit

  1. Titanium Games - Poker - Titanium Arts
    Play cerakote titanium Titanium Games Poker in titanium shaver Texas, online at titanium bike TITanium Arts. Discover our online poker room to play the latest live raw titanium tournaments with all ford fiesta titanium players

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kifskär itäsatama, Merikarhut

Matgruvan, Tammisaaren kansallispuisto. Merikarhut