Lady nousee tänään talvea odottamaan.

Tänään nousee Lady talviteloille. Surullista, mutta kausi on meidän osalta ohi. Upea kesä päättyi upeaan syksyyn. Tulevalle kesälle jäi hyvä fiilis ja nälkä. Saimaa kutsuu!


Veneily on ehdottomasti niitä rentouttavimpia asioita mitä tiedän. Talveen pitää aina keksiä vastaavaa terapiaa ja toki se löytyy pitkälle yhdessäolosta, kynttilöistä ja minun intohimosta, teestä.


Normaalit talveen valmistautumiset käynnistyvät välittömästi kun vene on ylhäällä. Joitain ennakoivia töitä on jo tehty ja loput käynnistyvät tänään. Olemme vahanneet kyljet joka syksy, huoltaneet moottorin, pesseet ja puunanneet, irroittaneet joskus potkuria, joskus jotain muuta. Tänä vuonna elektroniikkaa ja sellaista.


Yksi minun lempipuuhista on hukuttaa kaikki se tavara joka veneeseen kauden ajaksi menee. Se pitää hukuttaa ympäri taloa ja silti se tursuaa joka paikasta. Tänä vuonna otin tavoitteeksi hävittää kaiken, jota emme ole tarvinneet edelliseen kahteen kauteen ja näin saisin tilaa käytössä oleville tavaroille... menestys on ollut heikohko.


Kaikki kaikessa, veneily on pop ja mieli on kirkas. Hilataan ne yliraskaat pressut Ladyn peitoksi kaikken puunausten jälkeen ja odotellaan tyytyväisinä seuraavan kauden alkua.

Blogikirja jää näin myös talvitelakalle. Palataan keväällä virkeinä ja leävänneinä!
Kiitos kuluneesta kaudesta, kuitti.


Elli ja muu jengi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kifskär itäsatama, Merikarhut

Matgruvan, Tammisaaren kansallispuisto. Merikarhut

Irisholm. Oi mikä paratiisi!